Čtyři týdny sušené hovězí, které v sobě má čtyři druhy pepře a sušíme ho tak dlouho, dokud v tom není ten správný poměr zbytkové vody. Pak to prostě sundáme a vy už jen zobete a zobete, až si uvědomíte, že jste to celé snědli. P.S. V roce 2021 vyhrálo tohle masíčko Regionální potravina roku!
Čertovská tyčinka: Pochoutka s ďábelským šmrncem Kdo by odolal lákavé vůni sušené klobásy? A když je tato lahůdka od Řeznictví Čejka, je to zážitek, který posune vaše chuťové buňky na zcela novou úroveň. Čertovská tyčinka, vyrobená z vybraných částí vepřového a hovězího masa českého původu, je neodolatelným společníkem pro každou příležitost.
Váží přibližně 500 g a prodáváme ji v celku. Klobása jenom z hovězího masa mladejch bejčků. Obsahuje samozřejmě trochu tuku, aby nebyla tak suchá. Krájejte ji na slabé plátky jako salám, to se pak ta chuť hovězího rozpadá na jazyku. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Milovníci paštik, zbystřete! Netradiční kachní varianta od Čejky skvěle chutná, ať už si ji dopřejete při bohaté víkendové snídani, jako odpolední svačinu i v podobě mimořádného rautu pro nečekanou návštěvu. Výborně ladí k červenému vínu, za což může i její výjimečná receptura. Kombinace kachních jater, brusinek a kandované pomerančové kůry vám přinese skvěle vyváženou chuť, kterou si zamilujete.
Přibližně 300 g Klobása z čerstvé zvěřiny, která může chuťově připomínat lovecký salám, ale to je tou zvěřinou, která se loví, takže podobnost čistě náhodná. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Přibližně 200 g jsou 2 plátky, ale klidně dáme celou šišku. Naše vyhlášená a oceněná řeznická sekaná, kterou v Bufáčku grilujeme k bramborovému salátu nebo do housky s hořčicí, cibulkou a beraním rohem. Fantazii se meze nekladou, dejte si k ní, co je libo, ale hlavně i ji dejte, je boží. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Naše rodinná receptura děděná už po několik generací. Děláme ji prostě trochu jinak (to gró je v tom jak to maso vaříme) a rozhodně poctivě. Inu, dvojnásobný titul Mls pardubického kraje hovoří za chuťové pohárky všech. Doporučujeme celou šišku. Malou pro juniory, má přibližně 1,25 kg a velkou, která važí 3,5 kg, pro ty zkušenější, kteří vědí, že dobré tlačenky není nikdy dost. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Přibližně 200 g. Vybereme ty správné boky, které sušíme několik týdnů. Vzniká tak něco, co každé jídlo vystřelí na Mars a pokud dáte tuhle slaninu pod vajíčka, tak ještě dál! Vítěz Mls pardubického kraje 2022. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Jeden ze čtyřech produktů kolekce "Chef's touch", označené známkou Crafted for Friends (CFF), 150 g. Stvořeno ve spolupráci s profíky z Červeného Jelena. Topovka k pivu! Škvarková pomazánka je skvělým mixem škvarků, sádla, sušených jablek a bylinkového koření. Vychutnejte si ji jednoduše s krajícem křupavého chleba. Věřte, že o báječné spojení chutí máte postaráno.
100 g našich domácích škvarků - vepřové hřbetní sádlo z výhradně českých chovů. Vybíráme vyšší kousky hřbetního kusu, aby škvarky byly dostatečně velké a chutné. Mírně solené kuchyňskou kamennou solí. Pracovník ve výrobě ručně nejprve sádlo nakrájí a následně musí i celou dobu u škvaření stát a míchat. Je to tedy hodně manuální práce.
Naše špekáčky, to je samý hovězí, vepřový maso a tuze dobrý špek z hřbetního sádla našich českých čuníků, proto špekáček. Nakládáme je s cibulí a sladkou paprikou.
Vyrábět vysočinu, to je dneska kumšt. Musíte to hodně vychytat, aby prošla všemožnými kontrolami. A nám se to povedlo. Když nám poslali rozbor, že to můžem teda dělat, tak k tomu hlavní doktor napsal vzkaz:,,Ty vole, takhle dobrou vysočinu jsem ještě neměl!” Doporučujeme celou šišku, která má přibližně 800g. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Pro příznivce pikantních jídel jsme stvořili ďábelskou pomazánku. Základem je kombinace vepřového masa a vybrané zeleniny, který jsme doplnili o chilli a Kampotský pepř. Pomazánka je výborná na topinku nebo jen tak na chleba.
Milovníci paštik, zbystřete! Netradiční kachní varianta od Čejky skvěle chutná, ať už si ji dopřejete při bohaté víkendové snídani, jako odpolední svačinu i v podobě mimořádného rautu pro nečekanou návštěvu. Výborně ladí k červenému vínu, za což může i její výjimečná receptura. Kombinace kachních jater, brusinek a kandované pomerančové kůry vám přinese skvěle vyváženou chuť, kterou si zamilujete.
Jeden ze čtyřech produktů kolekce "Chef's touch", označené známkou Crafted for Friends (CFF), 150 g. Stvořeno ve spolupráci s profíky z Červeného Jelena. Topovka k pivu! Škvarková pomazánka je skvělým mixem škvarků, sádla, sušených jablek a bylinkového koření. Vychutnejte si ji jednoduše s krajícem křupavého chleba. Věřte, že o báječné spojení chutí máte postaráno.
Tenhle měkkouš umí udělat spoustu radosti. Do našeho gothaje dáváme plno masa, takže ať už ho naložíte nebo uděláte české karpáčo, prostě a jednoduše si pochutnáte. Přibližně 200 g, gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Vyrábět vysočinu, to je dneska kumšt. Musíte to hodně vychytat, aby prošla všemožnými kontrolami. A nám se to povedlo. Když nám poslali rozbor, že to můžem teda dělat, tak k tomu hlavní doktor napsal vzkaz:,,Ty vole, takhle dobrou vysočinu jsem ještě neměl!” Doporučujeme celou šišku, která má přibližně 800g. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Vyrábět vysočinu, to je dneska kumšt. Musíte to hodně vychytat, aby prošla všemožnými kontrolami. A nám se to povedlo. Když nám poslali rozbor, že to můžem teda dělat, tak k tomu hlavní doktor napsal vzkaz:,,Ty vole, takhle dobrou vysočinu jsem ještě neměl!” Doporučujeme celou šišku, která má přibližně 800g. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Jeden poctivý kousek, to je asi 150 g a rovnou říkáme, že jeden nestačí! Naše špekáčky, to je samý hovězí, vepřový maso a tuze dobrý špek z hřbetního sádla našich českých čuníků, proto špekáček. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě
Topka pro ty nejmenší. Masový párek z hovězího a vepřového. Ideální velikot pro malé ratolesti i pro ty, kteří si chtějí dát párkovou nálož, stejně jako Bud Spencer a Terence Hill v Jestli se rozzlobíme, budeme zlí. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě. 6 nožiček, to je něco málo přes 100 gramů.
Hovězí a vepřové maso naplněné do skopového střeva. Tohle je prostě takovej chlapskej párek, na kterém si pochutná i nejedna ženská. Hodně masa, trocha papriky a už stačí jen křupnout. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Jeden poctivý kousek, to je asi 150 g a rovnou říkáme, že jeden nestačí! Naše špekáčky, to je samý hovězí, vepřový maso a tuze dobrý špek z hřbetního sádla našich českých čuníků, proto špekáček. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Váží přibližně 500 g a prodáváme ji v celku. Klobása jenom z hovězího masa mladejch bejčků. Obsahuje samozřejmě trochu tuku, aby nebyla tak suchá. Krájejte ji na slabé plátky jako salám, to se pak ta chuť hovězího rozpadá na jazyku. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Přibližně 300 g Klobása z čerstvé zvěřiny, která může chuťově připomínat lovecký salám, ale to je tou zvěřinou, která se loví, takže podobnost čistě náhodná. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Váží přibližně 200 g a prodáváme ji v celku. Suchá klobása, která krásně voní a hodí se na stůl pro každou příležitost. Díky středozemnímu koření si přijdete jako na dovče. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
1 nožička má přibližně 150 g Takhle klobása z vepřové kýty v sobě má minimálně 90% masa, je mírně pálivá a tučnější. Je tak dobrá, že v roce 2022 vyhrála Mls pardubického kraje! Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
1 nožička má přibližně 150 g Klobása z vepřové kýty, minimálně tučná a libovější. Není to taková ta typická klobása s tučnými oky, které jsou v klobásách běžné. Samozřejmě vyrobeno minimálně z 90% masa. Pokud máte rádi tučnější, klikněte na paprikovou. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Čtyři týdny sušené hovězí, které v sobě má čtyři druhy pepře a sušíme ho tak dlouho, dokud v tom není ten správný poměr zbytkové vody. Pak to prostě sundáme a vy už jen zobete a zobete, až si uvědomíte, že jste to celé snědli. P.S. V roce 2021 vyhrálo tohle masíčko Regionální potravina roku!
Čtyři týdny sušená kýta z vrchního šálu čuníka, které v sobě má čtyři druhy pepře a sušíme ji tak dlouho, dokud v tom není ten správný poměr zbytkové vody. Pak to prostě sundáme a vy jen vkládáte do úst a nemáte dost.
Přibližně 200 g. Vybereme ty správné boky, které sušíme několik týdnů. Vzniká tak něco, co každé jídlo vystřelí na Mars a pokud dáte tuhle slaninu pod vajíčka, tak ještě dál! Vítěz Mls pardubického kraje 2022. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Tence nakrájená sušená krkovice
Tato BBQ omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Má autentickou kouřovou chuť a dokonale ladí s různými pokrmy. Je ideální k marinování, dochucení sendvičů nebo jako samostatně podávaný dip. My ji máme nejraději k našim grilovacím klobáskám!
Tato pálivá BBQ omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Má autentickou kouřovou chuť s pikantním twistem. Dokonale ladí s různými pokrmy a je ideální k marinování, dochucení sendvičů nebo jako samostatně podávaný dip. V Bufáčku ji máme nejraději k našim grilovacím klobáskám!
Tato Čipotlová omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Je pálivá a má výraznou chuť uzených jalapeños papriček. V Bufáčku nám padla do chuti k našim sušeným masům a šunkám, ale skvěle se hodí také ke grilované zelenině, do burgerů, tacos nebo do batátové polévky. Mňam!
Kimchi od Živiny, to je nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií, navíc 100% vegan. A kdo si na vege/ vegan nepotrpí, nechť si přidá tuhle boží kvašenou bombu k naší řeznické sekané, jitrnici či jelítku.
Tato Portská omáčka je výsledkem jedinečné spolupráce mezi Živinou a šéfkuchaři z prestižní restaurace Červený Jelen – spolumajitelem Patrikem Jarošem a executive chefem Markem Fichtnerem. Hlavní roli v její chuti hraje boží kombinace rybízu s portským vínem. Perfektně doplní zvěřinu nebo jehněčí, ale hodí se i jako doplněk k paštikám či sýrům. V Bufáčku ji rádi kápneme k naší kachni paštice, to je vám taková lahoda!
500 gramů. Jak se říká, tuk je nositelem chuti. Plstní sádlo vyškvaříme a pak ručně slejváme. Jenom sádlo, nic víc. Dejte ho pod kubu, usmažte na něm řízky nebo mázněte na chleba.
Otevírací doba