Čertovská tyčinka: Pochoutka s ďábelským šmrncem Kdo by odolal lákavé vůni sušené klobásy? A když je tato lahůdka od Řeznictví Čejka, je to zážitek, který posune vaše chuťové buňky na zcela novou úroveň. Čertovská tyčinka, vyrobená z vybraných částí vepřového a hovězího masa českého původu, je neodolatelným společníkem pro každou příležitost.
Naše rodinná receptura děděná už po několik generací. Děláme ji prostě trochu jinak (to gró je v tom jak to maso vaříme) a rozhodně poctivě. Inu, dvojnásobný titul Mls pardubického kraje hovoří za chuťové pohárky všech. Doporučujeme celou šišku. Malou pro juniory, má přibližně 1,25 kg a velkou, která važí 3,5 kg, pro ty zkušenější, kteří vědí, že dobré tlačenky není nikdy dost. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Vyrábět vysočinu, to je dneska kumšt. Musíte to hodně vychytat, aby prošla všemožnými kontrolami. A nám se to povedlo. Když nám poslali rozbor, že to můžem teda dělat, tak k tomu hlavní doktor napsal vzkaz:,,Ty vole, takhle dobrou vysočinu jsem ještě neměl!” Doporučujeme celou šišku, která má přibližně 800g. Gramáž je přibližná, cena bude upřesněna dle váhy při odběru a platbě na místě.
Čtyři týdny sušené hovězí, které v sobě má čtyři druhy pepře a sušíme ho tak dlouho, dokud v tom není ten správný poměr zbytkové vody. Pak to prostě sundáme a vy už jen zobete a zobete, až si uvědomíte, že jste to celé snědli. P.S. V roce 2021 vyhrálo tohle masíčko Regionální potravina roku!
Jeden ze čtyřech produktů kolekce "Chef's touch", označené známkou Crafted for Friends (CFF), 150 g. Stvořeno ve spolupráci s profíky z Červeného Jelena. Topovka k pivu! Škvarková pomazánka je skvělým mixem škvarků, sádla, sušených jablek a bylinkového koření. Vychutnejte si ji jednoduše s krajícem křupavého chleba. Věřte, že o báječné spojení chutí máte postaráno. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin. Skladujte při teplotě 1-5°C
Pro příznivce pikantních jídel jsme stvořili ďábelskou pomazánku. Základem je kombinace vepřového masa a vybrané zeleniny, který jsme doplnili o chilli a Kampotský pepř. Pomazánka je výborná na topinku nebo jen tak na chleba. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin. Skladujte při teplotě 1-5°C
Milovníci paštik, zbystřete! Netradiční kachní varianta od Čejky skvěle chutná, ať už si ji dopřejete při bohaté víkendové snídani, jako odpolední svačinu i v podobě mimořádného rautu pro nečekanou návštěvu. Výborně ladí k červenému vínu, za což může i její výjimečná receptura. Kombinace kachních jater, brusinek a kandované pomerančové kůry vám přinese skvěle vyváženou chuť, kterou si zamilujete. Po rozbalení spotřebujte do 48 hodin. Skladujte při teplotě 1-5°C
Otevírací doba