Naše jitrnice jsou poctivým řemeslným výrobkem podle tradiční receptury. Vyrábíme je z kvalitního vepřového masa, jater a pečlivě vybraného koření, které jim dodává nezaměnitelnou chuť. Každá jitrnice projde důkladnou tepelnou úpravou, aby byla opravdu šťavnatá a lahodná. Tu zkrátka musíte ochutnat.
Jelito z řeznictví Čejka je lahodná dobrota, která vás nadchne! Je připravené z kvalitního vepřového masa, ochuceno bylinkami a kořením podle osvědčené receptury. Má krásně jemnou chuť a doporučejeme ho podávat s pořádně vychlazeným pivem. Pokud máte rádi tradiční, poctivé uzenářské výrobky, tohle je pro vás to pravé!
Čertovská tyčinka: Pochoutka s ďábelským šmrncem Kdo by odolal lákavé vůni sušené klobásy? A když je tato lahůdka od Řeznictví Čejka, je to zážitek, který posune vaše chuťové buňky na zcela novou úroveň. Čertovská tyčinka, vyrobená z vybraných částí vepřového a hovězího masa českého původu, je neodolatelným společníkem pro každou příležitost.
Klobása jenom z hovězího masa mladejch bejčků. Obsahuje samozřejmě trochu tuku, aby nebyla tak suchá. Krájejte ji na slabé plátky jako salám, to se pak ta chuť hovězího rozpadá na jazyku. Gramáž je minimálně 350g.
Klobása z čerstvé zvěřiny, která může chuťově připomínat lovecký salám, ale to je tou zvěřinou, která se loví, takže podobnost čistě náhodná. Gramáž je minimálně 600g.
Naše vyhlášená a oceněná řeznická sekaná, kterou v Bufáčku grilujeme k bramborovému salátu nebo do housky s hořčicí, cibulkou a beraním rohem. Fantazii se meze nekladou, dejte si k ní, co je libo, ale hlavně si ji dejte, je boží. Gramáž je minimálně 1,25kg.
Naše rodinná receptura děděná už po několik generací. Děláme ji prostě trochu jinak (to gró je v tom jak to maso vaříme) a rozhodně poctivě. Inu, dvojnásobný titul Mls pardubického kraje hovoří za chuťové pohárky všech. Gramáž je minimálně 1,25kg.
Vyrábět vysočinu, to je dneska kumšt. Musíte to hodně vychytat, aby prošla všemožnými kontrolami. A nám se to povedlo. Když nám poslali rozbor, že to můžem teda dělat, tak k tomu hlavní doktor napsal vzkaz:,,Ty vole, takhle dobrou vysočinu jsem ještě neměl!” Gramáž je minimálně 800g.
Milovníci paštik, zbystřete! Netradiční kachní varianta od Čejky skvěle chutná, ať už si ji dopřejete při bohaté víkendové snídani, jako odpolední svačinu i v podobě mimořádného rautu pro nečekanou návštěvu. Výborně ladí k červenému vínu, za což může i její výjimečná receptura. Kombinace kachních jater, brusinek a kandované pomerančové kůry vám přinese skvěle vyváženou chuť, kterou si zamilujete.
vepřové hřbetní sádlo z výhradně českých chovů. Vybíráme vyšší kousky hřbetního kusu, aby škvarky byly dostatečně velké a chutné. Mírně solené kuchyňskou kamennou solí. Pracovník ve výrobě ručně nejprve sádlo nakrájí a následně musí i celou dobu u škvaření stát a míchat. Je to tedy hodně manuální práce.
Naše špekáčky, to je samý hovězí, vepřový maso a tuze dobrý špek z hřbetního sádla našich českých čuníků, proto špekáček. Nakládáme je s cibulí a sladkou paprikou.
Naše dušená šunka je z vytěženého maso výhradně z vrchních šálů chlazené vepřové kýty. Obsahuje 96 % masa a zbytek tvoří koření a voda.
Topovka k pivu! Škvarková pomazánka je skvělým mixem škvarků, sádla, sušených jablek a bylinkového koření. Vychutnejte si ji jednoduše s krajícem křupavého chleba. Věřte, že o báječné spojení chutí máte postaráno.
Pro příznivce pikantních jídel jsme stvořili ďábelskou pomazánku. Základem je kombinace vepřového masa a vybrané zeleniny, který jsme doplnili o chilli a Kampotský pepř. Pomazánka je výborná na topinku nebo jen tak na chleba.
Milovníci paštik, zbystřete! Netradiční kachní varianta od Čejky skvěle chutná, ať už si ji dopřejete při bohaté víkendové snídani, jako odpolední svačinu i v podobě mimořádného rautu pro nečekanou návštěvu. Výborně ladí k červenému vínu, za což může i její výjimečná receptura. Kombinace kachních jater, brusinek a kandované pomerančové kůry vám přinese skvěle vyváženou chuť, kterou si zamilujete.
Stvořeno ve spolupráci s profíky z Červeného Jelena. Topovka k pivu! Škvarková pomazánka je skvělým mixem škvarků, sádla, sušených jablek a bylinkového koření. Vychutnejte si ji jednoduše s krajícem křupavého chleba. Věřte, že o báječné spojení chutí máte postaráno.
Vyrábět vysočinu, to je dneska kumšt. Musíte to hodně vychytat, aby prošla všemožnými kontrolami. A nám se to povedlo. Když nám poslali rozbor, že to můžem teda dělat, tak k tomu hlavní doktor napsal vzkaz:,,Ty vole, takhle dobrou vysočinu jsem ještě neměl!” Gramáž je minmálně 800g.
Vyrábět vysočinu, to je dneska kumšt. Musíte to hodně vychytat, aby prošla všemožnými kontrolami. A nám se to povedlo. Když nám poslali rozbor, že to můžem teda dělat, tak k tomu hlavní doktor napsal vzkaz:,,Ty vole, takhle dobrou vysočinu jsem ještě neměl!” Gramáž je 800g za celou šišku.
Vyrábět vysočinu, to je dneska kumšt. Musíte to hodně vychytat, aby prošla všemožnými kontrolami. A nám se to povedlo. Když nám poslali rozbor, že to můžem teda dělat, tak k tomu hlavní doktor napsal vzkaz:,,Ty vole, takhle dobrou vysočinu jsem ještě neměl!”
Na špekáčku si chceš hlavně pochutnat, a to si nepochutnáš, pokud ti spadne z klacku. V tomhle mouka není, takže si ho pěkně opečeš na klacku až dokonce a pak si taky pěkně pochutnáš. Je to samý hovězí, vepřový maso a ten špek, proč se tomu říká špekáček je z hřbetního sádla našich českejch čuníků. Složení: vepřové maso 55 %; hovězí maso 30 %; bramborový škrob; solící směs jódem (jedlá sůl, dusitan sodný); koření; jedlý přírodní obal. Gramáž je minimálně 450g.
Jeden poctivý kousek, to je asi 150 g a rovnou říkáme, že jeden nestačí! Naše špekáčky, to je samý hovězí, vepřový maso a tuze dobrý špek z hřbetního sádla našich českých čuníků, proto špekáček. Gramáž je minimálně 450g.
Topka pro ty nejmenší. Masový párek z hovězího a vepřového. Ideální velikost pro malé ratolesti i pro ty, kteří si chtějí dát párkovou nálož, stejně jako Bud Spencer a Terence Hill v Jestli se rozzlobíme, budeme zlí. Gramáž je minimálně 250g.
Hovězí a vepřové maso naplněné do skopového střeva. Tohle je prostě takovej chlapskej párek, na kterém si pochutná i nejedna ženská. Hodně masa, trocha papriky a už stačí jen křupnout. Gramáž je minimálně 250g.
Klobása jenom z hovězího masa mladejch bejčků. Obsahuje samozřejmě trochu tuku, aby nebyla tak suchá. Krájejte ji na slabé plátky jako salám, to se pak ta chuť hovězího rozpadá na jazyku. Gramáž je minimálně 350g.
Klobása z čerstvé zvěřiny, která může chuťově připomínat lovecký salám, ale to je tou zvěřinou, která se loví, takže podobnost čistě náhodná. Složení: vepřové maso 48 %; zvěřina 50 %; koření: koření; barvivo; sušený glukózový sirup; solící směs s jódem (jedlá sůl, dusitan sodný); nejedlý obal. Gramáž je minimálně 600g.
Suchá klobása, která krásně voní a hodí se na stůl pro každou příležitost. Díky středozemnímu koření si přijdete jako na dovče. Gramáž je minimálně 400g.
Takhle klobása z vepřové kýty v sobě má minimálně 90 % masa, je mírně pálivá a tučnější. Je tak dobrá, že v roce 2022 vyhrála Mls pardubického kraje! Složení: vepřové maso 80 %; hovězí maso 10 %; voda; solící směs (jedlá sůl, dusitan sodný); bramborový škrob; koření; aroma; jedlý přírodní obal. Gramáž je minimálně 330g.
Klobása z vepřové kýty, minimálně tučná a libovější. Není to taková ta typická klobása s tučnými oky, které jsou v klobásách běžné. Samozřejmě vyrobeno minimálně z 90 % masa. Pokud máte rádi tučnější, klikněte na paprikovou. Složení: vepřové maso 85 %; voda; solící směs (jedlá sůl, dusitan sodný), koření, extrakty koření; bramborový škrob; jedlý přírodní obal. Gramáž je minimálně 270g.
Klobása podle receptury našeho pradědy z první republiky. Tahle klobása se vyrábí podle jeho receptury, prostě tak jak se dělaly klobásy dříve. Klobásu můžete hodit na gril a nebo koupit i pro babi a dědu, kterým se může nakrájet i jen tak, protože je krásně měkká a prostě jenom z masa! Složení: vepřové maso 77 %; hovězí maso 14 %; voda; sůl; koření; jedlý přírodní obal.
Klobása z čerstvé zvěřiny, která může chuťově připomínat lovecký salám, ale to je tou zvěřinou, která se loví, takže podobnost čistě náhodná. Složení: vepřové maso 48 %; zvěřina 50 %; koření: koření; barvivo; sušený glukózový sirup; solící směs s jódem (jedlá sůl, dusitan sodný); nejedlý obal.
Klobása jenom z hovězího masa mladejch bejčků. Obsahuje samozřejmě trochu tuku, aby nebyla tak suchá. Krájejte ji na slabé plátky jako salám, to se pak ta chuť hovězího rozpadá na jazyku.
Čtyři týdny sušené hovězí, které v sobě má čtyři druhy pepře a sušíme ho tak dlouho, dokud v tom není ten správný poměr zbytkové vody. Pak to prostě sundáme a vy už jen zobete a zobete, až si uvědomíte, že jste to celé snědli. Cena je za 100g. P.S. V roce 2021 vyhrálo tohle masíčko Regionální potravina roku! Složení: hovězí maso 98 %, solící směs s jódem (jedlá sůl, dusitan sodný), směs přírodního koření, cukr.
Čtyři týdny sušená kýta z vrchního šálu čuníka, které v sobě má čtyři druhy pepře a sušíme ji tak dlouho, dokud v tom není ten správný poměr zbytkové vody. Pak to prostě sundáme a vy jen vkládáte do úst a nemáte dost. Složení: vepřové maso 98 %; solící směs s jódem (jedlá sůl, dusitan sodný); směs přírodního koření; cukr.
Tence nakrájená sušená krkovice Složení: vepřová krkovice 98 %; solící směs s jódem (jedlá sůl, dusitan sodný); směs přírodního koření; cukr.
500 gramů. Jak se říká, tuk je nositelem chuti. Plstní sádlo vyškvaříme a pak ručně slejváme. Jenom sádlo, nic víc. Dejte ho pod kubu, usmažte na něm řízky nebo mázněte na chleba.